Air Jordan 4 “Canyon Purple” & “Olive Canvas” отпадат през август

0 Comments

, ако вярвате, че 2021 г. е огромен за Air Jordan 4, изчакайте, докато не чуете какво е в магазина тази година. С много високи топли партньорства в творбите, сега разглеждаме две специални цветове на изданието, които се очаква да намалят някъде това лято.

Информация, както и снимки любезност на маратонката Insider @zsneakerheadz, AJ4 ще се представя в “Canyon Purple”, както и “Olive Canvas” през 2022 г. Първата двойка може да се похвали с всеобхватна сграда, както и е боядисана в дълбока лилак тонове. Minty Eco-приятелски цветове контрастират на обувката, докато малко изпъстрено очертаване се появява на междинната подметка за допълнителна дълбочина. Вторият, от друга страна, разменя нормалната кожена горна част с леко платно, което ни осигурява някои тежки вибрации на Травис Скот. Силните червени дантели се свързват каквото и да е заедно, но ние предполагаме, че те също ще включват и основна бяла двойка в кутията.

Изображение с помощта на zsneakerheadz
Int’l доставка

Виж повече

И двата J4s функционират марката на J4S на езика, както и на петата, докато Nike Air Midesole седи отдолу за възмутително количество комфорт както на корта.

Ако искате някоя от тези цветове в ротацията си по -късно тази година, тогава изисквате да слушате. Очаква се Nike Air Jordan 4 WMNS “Canyon Purple” да намалее на 25 август, както и ще бъде специална версия на жените, докато Nike Air Jordan 4 SE “Olive Canvas” представя два дни по -късно на 27 август. Нека разберем кой цвят се чувствате най -много, както и докато сте тук, може да се приближите и с Air Jordan 4 “Zen Master”!

Изображение с помощта на zsneakerheadz
Int’l доставка

Виж повече

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm