Разгледайте по -отблизо Nike Air Force 1 „Day Nike“

0 Comments

, дори не сме седмица през 2019 г., но това не ни спира да гледаме напред към някои от най -големите издания за тази година. Един такъв диапазон е изключително очакваната колекция на Nike Day Day ‘. Според слуховете, тази година идва значителна партида стилове, за да отпразнува този известен лозунг.

Миналата седмица разгледахме по-отблизо един цвят на Tiffany Air Max 97 и тук показваме някои от повторенията на ВВС 1. Все още не се потвърждава дали това са GS стилове, но се смята, че целият пакет има много повече от 8 варианта както за хора, така и за момичета.

Подобно на много в колекцията, тези Air Force 1 са подпечатани с този възхитен емоджи, само усмивката е заменена в полза на Swoosh. И итерация на кожа, и велур ще бъде за грабване.

Дръжте го заключен на @thesolesupplier за много повече актуализации на колекцията Nike ‘има колекция Nike Day’. Смята се, че това стартира по време на хаоса на Air Max Day, който се провежда всяка година през март. Можете също така да разгледате текущите версии на GS с помощта на единствените дамски.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm