Фрагментният стил x nike dunk high “beijing” 2021 е проверен

0 Comments

, това определено беше неочаквано. След месеци, както и месеци течове, както и слухове, фрагментът стил X Nike Dunk High “Пекин” е официално потвърден! Цветя, която направи своя предварителен дебют през целия метод през 2010 г., той прави доста голямо завръщане с някои еднакво модификации в стил, за да се зареди.

От разстояние „Пекин“ изглежда точно като неговия колега от 10, но когато погледнете по-добре, ще откриете, че несъответстващият стил на подпис е напълно елиминиран от това преиздаване. Някои маратонки може да са малко недоволни от това, но ние вярваме, че това прави потапянето толкова по -носимо. С участието на всеобхватна конструкция, лилаво “вино”, както и “черни” панели сблъсък, както и контраст за напълно оцветена естетика.

Елегантно изстрелва Nike Swoosh изстрелва през страничните, както и медиалните странични панели, докато емблематичното лого на болтовете на Хироши Фудживара е отпечатано върху петата в хрупкаво бяло.

Изображение чрез Nike
Int’l доставка

Виж повече

Изображение чрез Nike
Int’l доставка

Виж повече

Прехвърляйки фокуса си по -долу, ще откриете девствена междинна подметка, която е толкова удобна, както винаги. Това заветно партньорство след това се закръгля с линия от код, който се връща към кръстника на уличните дрехи, като на всички технически неща.

Зададен да направи легендарно завръщане на 5 юни, фрагментът стил X Nike Dunk High “Пекин” се очаква да бъде изпълнен от “Лондон”, както и от “Ню Йорк” по -късно тази година, за да общо трифекта “City Pack”. Нека разберем в какво вярвате в това издание, както и докато сте тук, може да погледнете и най -добрия си поглед, но все пак в Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 Low!

Изображение чрез Nike
Int’l доставка

Виж повече

Изображение чрез Nike
Int’l доставка

Виж повече

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm