Първи поглед върху слуховете Supreme X Nike Air Max Plus Collaboration!

0 Comments

Supreme X Nike Air Max Plus е токът в дълъг поток от слухове за сътрудничество между марката Swoos По -отблизо поглед!

Следвайки наскоро дразнения Supreme X Nike Air Max 96 и друг слухов Supreme X Nike Air Jordan 1, изглежда, че марката Box-Logo е започнала да работи върху известния TN/Air Max Plus от 1998 г. Създаден от Шон Макдауъл, AM Plus наскоро направи значително подновяване и в момента е един от най -популярните модели Air Max в циркулацията!

Изображение с помощта на Soleseekersgurnee
Двойката показва горната част на подписа на TN, която беше известно вдъхновена от сенки, хвърлени от залязващото слънце, което Макдауъл видя, докато беше на почивка. Той е настигнат в жизнен изглеждащ червен нюанс, с нотки на розово и черно, създавайки вид, напомнящ нощен живот, сцена, в която Air Max Plus е разпространена обувка.

Други значими детайли включват логото на подписването на Supreme, релефно върху езиците под формата на табла, жълт лога на Nike Swoosh както от страничната, така и от медиалната страна и системата за ниско ключове за подпис на TN. Air Max Technology пребивава под краката, за да се увери, че те ще бъдат много повече от достатъчно удобни, за да действат като ежедневни, какво да не обичате?!

Изображение с помощта на Soleseekersgurnee
Supreme X Nike Air Max Plus тепърва ще бъде потвърден от някой от сътрудниците, така че за момента ще трябва да седите здраво, ако харесвате външния вид на тях. Уверете се, че го държите заключен тук, в единствения доставчик за текущите актуализации и докато сте тук, проверете Nike SB Dunk Low „Trail End“, който се носи, че се завръща!

Изображение с помощта на Soleseekersgurnee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm