Как да полицейски служител Louis Vuitton X Nike Air Force 1 Collection

0 Comments

Louis Vuitton X Nike Air Force 1 е по -скоро потенциално едно от най -съмнителните партньорства AF1, правени някога. Една от последните работни места, върху които Върджил Аблох работи, преди да премине ненавременното му през ноември, светът на маратонките напълно замръзна, когато това беше колекция, беше представена на мъжката колекция на Louis Vuitton SS22 преди шест месеца. Когато скромна баскетболна обувка, Air Force 1 вече обедини трима от най -големите играчи в модната индустрия.

Според нашите източници, LV AF1 първоначално е трябвало да се освободи в края на 2021 г. Въпреки това, от уважение към Abloh, както и неговото семейство, той е забавен до началото на 2022 г. В този момент е трудно да се разбере Навън точно колко цветове са готови да стартират. По време на шоуто на пролет/лято 2022 г. на Парижката модна къща, ние се сблъскахме с погледи на поне десет чифта, но още повече се появиха оттогава.

Това е идеалното време за пускане на горещо очакваното разнообразие, мислейки за това, че 2022 г. Марки 40 години, откакто проектираният от Nike Silhouette, проектиран от Брус Килгор, направи своя дебют. Колекцията ще се похвали с ниски нива, средни, както и максимуми, както и ще функционира някои основни влияния от белите. Въпреки че най-вероятно няма да виждаме никакъв тип цип, цитиран текст, технически многословен, както и деконструкцията играе голяма функция на всяка колона.

Пристигайки в специално издание за обувки, партньорството Louis Vuitton X Nike Air Force 1 ще намалее изключително скоро. Очаква се да предложи в рамките на секунди дори с потенциално гигантския си маркер за разходи, ако искате чифт в ротацията си през този сезон, ние сме съставили няколко съвета, както и техники за това как точно можете да увеличите възможностите си за получаване на W!

Изображение чрез Louis Vuitton
Int’l доставка

Виж повече

Ръководства за томбола

Ако изисквате ВВС на Louis Vuitton 1 в колекцията си, първото нещо, което изисквате да направите, е да се съобразите с нас в Twitter. Спазвайки @thesolesupplier, ще ви актуализираме за последните новини около изданието, докато @TheSoleRestocks ще ви задържи заключени с директни връзки, както и с перспективна информация за възстановяване.

Томболите също са важни. В този момент все още никой от тях не е официално разкрит, но когато го направят, ще ги откриете точно тук, на единствения доставчик. Трябва да очаквате доста ограничен избор, въпреки че мисленето за тези AF1 е със статут на светия граал, така че да засилите възможностите си, които можете да опитате, както и да влезете с няколко акаунта. Запазвайки това казано, заслужава да се отбележи, че някои търговци на дребно ще вземат пари от вас първо, така че мисленето за тях най -вероятно ще има доста огромни разходи за търговия на дребно, уверете се, че имате достатъчно, за да го направите, преди да започнете да влизате.

Изображение чрез Louis Vuitton
Int’l доставка

Виж повече

Nike Snkrs

Трудно е да се разбере точно колко точно ще стартира колабът на LV AF1, но ако това е нещо като колекция Dunk Low от 2021 г. на Virgil Abloh от 2021 г. може да намалее при случайно разпределение. Ако си върнете ума в гамата „Скъпи лятно“, бяха избрани няколко щастливи маратонки, за да получат достъп до всеки цвят през програмата на седмица. Някои бяха много по-ограничени от други, но изданието беше по-скоро случайно. Когато сте избрани, ще получите ограничено време, за да направите покупката си. Ако искате да увеличите възможностите си да получите W, можете също да вземете назаем телефон на приятел или член на домакинството, за да опитате късмета си!

Горният съвет за SNKRS е да запазите всичките си погасявания, както и да се запазят информация за адреса, както и проверено. Още по -добре, нека банката ви да разбере, че наистина вие сте този, който сключвате сделката, за да не я задържат. SNKRS също предоставя много по -добри възможности на тези, които използват приложението си повече, така че ако все още не сте се уверили, че проверявате някои от интерактивните материали, както и гледате техните видеоклипове, които имат в платформата. За по-задълбочен поглед в това, проверете нашето ръководство за SNKRS точно тук.

Изображение чрез Louis Vuitton
Int’l доставка

Виж повече

Sotheby’s

Този месец бе разкрито, че 200 чифта AF1 на LV ще се продават с Sotheby’s от 26 януари до 8 февруари. Офертите ще започнат от страхотни 2000 долара, както и размерите, предлагани разнообразие от 5 целия метод до 18. Заслужава да се отбележи, че това най -вероятно не е най -добрият метод за осигуряване на двойка, тъй като ще изисквате изключително дълбоки джобове, ако сте вие „Ще тръгне по този маршрут, запазвайки това казано, причината, поради която е толкова скъпа, е, тъй като постъпленията ще отидат към фонда за стипендии на Abloh за студенти по черна мода.

Открит през юли 2020 г., фондът за стипендии „постмодерни“ има за цел да подкрепи следващото поколение лидери на Black Fashion Market. Към днешна дата двадесет учени „постмодерни“ имат награди за стипендии на колежа 7 500 долара във фонда. Следващият клас учени ще бъде разкрит изключително скоро.

Изображение чрез Louis VuiTton
Int’l доставка

Виж повече

Louis Vuitton

Това върви, без да се заявява, че когато ВВС 1 Луи Вуйттънс намалява по -късно този сезон, те ще бъдат предложени със самите Louis Vuitton. Точно като стартирането на Dior X Air Jordan 1, най -вероятно ще трябва да влезете в томболна система чрез уебсайта на LV, където може да ви бъде разпределен APAIR. За разлика от традиционните търговци на дребно, ще трябва ли да съберете лично своя AF1, ако получите W. Ако не го направите онлайн близо до магазин на Луис, възможностите са магазин от висок клас близо до вас, ще държите тяхното изключително собствено равенство, така че се уверете Държите го заключен на единствения доставчик за повече информация за тях, докато се развива.

Ако това не се получи, тогава имате още две възможности. Можете или да отидете на stockx, както и да получите чифт, изпратен директно до вратата си, или да се насочите към групата за доставка на доставчика на доставчик във Facebook, където можете да купувате, продавате, както и дори обменните фитнес инструктори за двойката ти искаш. Най -вероятно няма да ги получите за търговия на дребно тук, но имаме доста страхотни, както и честни членове, така че не се изненадвайте, ако го направите.

И това е това! Ако се съобразявате с всяка една от тези стъпки, имате доста голяма възможност да компенсирате партньорството на Louis Vuitton X Nike Air Force 1 по -късно този сезон! Уверете се, че го държите заключен на единствения доставчик за най -добрата ви възможност за ченге, както и ако не сте сигурни какъв размер да получите, разгледайте нашето удобно ръководство за размер тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm